Bu Blogda Ara

3 Mart 2014 Pazartesi

Taze Sarımsak ve Pazılı Omlet



















Malzeme:
250 gr taze sarımsak
250 gr pazı yaprağının sap kısmı
2 yemek kaşığı tereyağı
5 adet yumurta
1 çay kaşığı karabiber
tuz 
Yapılışı:
Tavaya tereyağını koyuyoruz,ayıklanıp yıkanmış ve kıyılmış taze sarımsak,pazı saplarını ve yeteri kadar tuzu  ilave ediyoruz,her ikisi yumuşayıncaya kadar kavuruyoruz ve karabiberi ilave ediyoruz,en son çırpılmış yumurtaları ekleyip omletimizin her iki tarafını kızarıncaya kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Not: Taze sarımsağın olağan üstü bir lezzet kattığı,nefis bir omlet,denemenizi öneririm.


Yorum Gönder