Bu Blogda Ara
3 Mart 2014 Pazartesi
Taze Sarımsak ve Pazılı Omlet
Malzeme:
250 gr taze sarımsak
250 gr pazı yaprağının sap kısmı
2 yemek kaşığı tereyağı
5 adet yumurta
1 çay kaşığı karabiber
tuz
Yapılışı:
Tavaya tereyağını koyuyoruz,ayıklanıp yıkanmış ve kıyılmış taze sarımsak,pazı saplarını ve yeteri kadar tuzu ilave ediyoruz,her ikisi yumuşayıncaya kadar kavuruyoruz ve karabiberi ilave ediyoruz,en son çırpılmış yumurtaları ekleyip omletimizin her iki tarafını kızarıncaya kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Not: Taze sarımsağın olağan üstü bir lezzet kattığı,nefis bir omlet,denemenizi öneririm.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder