Türk mutfağının ve pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmezi, basit fakat oldukça lezzetli yumurtalı
bir kahvaltılık yemek tarifi.
Malzeme:
300 gr sucuk
2yumurta
1yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Tavaya tereyağını ve doğranmış sucuğu koyup istediğimiz oranda pişirelim ve üzerine yumurtaları kırıp yine damak tadımıza uygun süre pişirip,afiyetle tüketelim.
Not: Eğer arzu ederseniz yumurtaları kırmadan önce bir iki yemek kaşığı su ilavesiyle bir iki dakika daha pişirerek daha yumuşak pişmiş bir sucuklu yumurta yapabilirsiniz.
300 gr sucuk
2yumurta
1yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Tavaya tereyağını ve doğranmış sucuğu koyup istediğimiz oranda pişirelim ve üzerine yumurtaları kırıp yine damak tadımıza uygun süre pişirip,afiyetle tüketelim.
Not: Eğer arzu ederseniz yumurtaları kırmadan önce bir iki yemek kaşığı su ilavesiyle bir iki dakika daha pişirerek daha yumuşak pişmiş bir sucuklu yumurta yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder