Bu Blogda Ara

11 Eylül 2013 Çarşamba

Taze Soğanla Pazı- Ispanak Kavurması

Malzeme:
500 gr ıspanak
500 gr pazı
250 gr taze soğan
6 adet yumurta
1/2  su bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber 
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Tuz
Yapılışı:
Ispanakları ve pazıları ayıklayıp yıkadıktan sonra kıyalım diğer tarafta yayvan bir tencerede yarım su bardağı zeytinyağıyla  incecik kıydığımız   taze soğanı hafifçe kavuralım,ıspanak ve pazıları ilave edip birlikte sekiz-on dakika kavurup karabiber,kırmızı pul biber ve yeteri kadar tuzumuzu ilave edip malzemeye yumurtaları kırmak için alt tane göz açalım ve yumurtaları kıralım,yumurtalar istediğimiz kıvamda  piştiğinde sıcak olarak servis yapalım.Afiyet olsun.
Yorum Gönder