Malzeme:
3 su bardağı nişasta
1 su bardağı un
1+1/2 su bardağı pudra şekeri
250 gr tereyağı veya margarin
1 su bardağı Hindistan cevizi
2 yumurta sarısı
1 rendelenmiş portakal kabuğu
1 paket kabartma tozu
Yapılışı:
Tüm malzemeyi birlikte yoğuruyoruz ,(yağ oda sıcaklığında eritmeden,kendi
yumuşaklığıyla yoğrulacak)şekillendirerek pişirme kağıdı koyduğumuz fırın tepsilerine beşer santimetre arayla sıralıyoruz çünkü oldukça fazla yayılıyor,200 derece ısıtılmış fırında sararıncaya kadar pişiriyoruz, fırından çıkarıyoruz ve soğuduğunda tepsiden boşaltıyoruz,sıcakken kırılabiliyor.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder