Bu Blogda Ara

8 Eylül 2014 Pazartesi

Soğanlı ve Taze Kaşar Peynirli Mantar
































Malzeme:
6 adet iri mantar
6  dilim taze kaşar veya çedar peyniri
3 baş kuru soğan
tuz
karabiber
Yapılışı:
Mantarların saplarını kesip yıkadıktan sonra,piyaz doğranmış karabiber ve tuz eklenmiş soğanları mantarların içine yerleştirelim,üzerine birer dilim peynir koaylım (mantarın üzerini kapatacak büyüklükte) ve 200 derece ısıtılmış fırında peynirler kızarıncaya kadar pişirelim.Afiyet olsun.
Not: Ben bu tarifin benzerini yapıyordum fakat bu resim ve tarif yeğenim Ayçın'a aittir ,bu kendilerini ziyarete gittiğimiz USA de bize yaptığı nefis yemeklerden küçük bir örnek ,çok teşekkür ediyorum ve çok güzel tariflerini de paylaşacağım izniyle.

Yorum Gönder