Bu Blogda Ara

7 Eylül 2013 Cumartesi

Kaşarlı-Sosisli Mantar

Malzeme:
8 adet mantar
8 adet sosis
100 gr taze kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
tuz
Yapılışı:
Mantarları bütün olarak sadece saplarını ayıklayıp yıkayalım,daha sonra çukur kısımları yukarıya gelecek şekilde içlerine nohut tanesi kadar tereyağı koyup hafif tuzlayarak  bir fırın  ızgarasına sıralayalım.250 derece üstten ısıtılmış fırında önce mantarları beş- sekiz  dakika ızgara edelim daha sonra küçük kesilmiş sosisleri içlerine doldurup beş dakika daha ızgara edelim en son taze kaşar peynirini sekiz parça olarak kesip her bir mantarın üzerine birer parça koyalım ve peynirler eriyinceye kadar ızgara edip sıcak olarak servis yapalım.Hem hafif,hem kolay,hem çok lezzetli bir yemek.
Afiyet olsun.
Yorum Gönder