tag:blogger.com,1999:blog-3294153570604726928.post3857770648657264380..comments2022-03-27T20:30:49.756-07:00Comments on ESKİ MUTFAK : Kıymalı Börek (el açması yufka ile)ESKİMUTFAKhttp://www.blogger.com/profile/06297803259831078355noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3294153570604726928.post-60167239949376179562019-11-26T03:28:37.212-08:002019-11-26T03:28:37.212-08:00Toptan Kelle Eti Kıyması Börek özellikle ülkemizd...<a href="http://toptankelleeti.blogspot.com/2018/05/kelle-eti-kymas-koftesi-topta.html" rel="nofollow"> Toptan Kelle Eti Kıyması </a> Börek özellikle ülkemizde insanlar tarafından çok sık tüketilen, birbirinden farklı birçok farklı çeşidi bulunan ve farklı malzemeler kullanılarak hazırlanan lezzetlerden bir tanesidir. Geleneksel ve kültürel olarak bazı bölgelerde yöresel börek çeşitleri bulunduğu için genellikle börekler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanmaktadır. Börek yapımında en sık kullanılan malzeme ise hiç şüphe duymaksızın kıymadır.Vehbi albilenhttps://www.blogger.com/profile/06429461109565545210noreply@blogger.com